Surprizele Harului!!

Prima persoană căruia Isus i-a explicat pentru prima dată în Noul Testament cel mai important aspect al vieții creștine: Închinarea Autentică, n-a fost o sfîntă, cum s-ar fi așteptat evlavioșii vremii de atunci și de acum, ci a fost, și acum țineți-vă bine: o femeie, (care în vremea aceea era disprețuită), era pe deasupra o păcătoasă, era o femeie de moravuri ușoare și era și samariteancă. Oribil!! Era femeia din Sihar care a avut vreo cinci bărbați și nici al șaselea nu-i are soț, ci tot concubin!
Primul misionar trimis de Isus să facă evanghelizare, n-a fost un absolvent  de teologie sau vreun sfînt cu mulți urmăritori pe blogul său personal, ci este un fost îndrăcit, proaspăt eliberat de Domnul Isus! Avea însă pasiune pentru Domnul!
Iar primul om trimis sau dus de Dl Isus în Rai n-a fost un sfînt, după cum s-ar fi așteptat unii „drepți” ci un tîlhar!
“Inaugurarea” Raiului a fost NU cu un sfînt, ci cu un tîlhar pocăit, care n-a apucat să facă fapte de-ale sfinților, dar ce credință uriașă a avut în Isus, care murea lîngă el, ca și el! Însă tîlharul a realizat și a „văzut” că Isus, cel ce murea pe Cruce la Mijloc, e Împărat și are Împărăție și în acea Împărăție își dorea și el să ajungă. Și-a ajuns!!! Așa “tîlhari” să tot fie. În ultimele minute ale vieții sale umane, a dat cea mai mare lovitură a din toată viața sa!

Isus e Domnul, dar și Campionul Harului!:) Intră și tu în familia Harului, îndrăgostește-te de Har și Domnul Harului te va surprinde și pe tine! 🙂

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un comentariu