Vă avertizez: Urmează știri …. pozitive

Știrile pozitive sunt ….. periculoase!

O publicatie din Rusia a decis sa publice doar „stiri pozitive” timp de o zi si a pierdut doua treimi din cititori

HotNews.ro

Joi, 4 decembrie 2014, 15:13 Magazin

City Reporter, publicatie cu sediul in Rostov-on-Dov, Rusia, sustine ca dupa ce a decis sa publice numai „stiri bune” timp de o zi a pierdut doua treimi din cititori, potrivit BBC.

„Simti ca esti inconjurat doar de informatii negative? Nu vrei sa citesti stirile dimineata? Crezi ca stirile bune sunt un mit? Vom incerca sa va demonstram contrariul maine”, scria site-ul de stiri.

Pe 1 decembrie, asa cum fusese promis, site-ul a publicat doar titluri pozitive. „Niciun blocaj pe sosele desi este zapada”, scria pe pagina publicatiei rusesti.

Dar, intentiile bune ale jurnalistilor nu au fost rasplatite. In ziua stirilor pozitive, numarul cititorilor s-a prabusit.

„Ne-am uitat dupa lucruri pozitive in ziua stirilor bune si le-am gasit. Dar se pare ca nimeni nu are nevoie de ele. Asta este o problema”, a scris redactorul sef adjunct Viktoriya Nekrasova pe pagina sa de Facebook

In ziua urmatoare, City Reporter a decis sa se intoarca la stirile clasice: accidente auto si defectarea conductelor de apa, incheie BBC.

Oare și în lumea evanghelică tot cam așa să stea lucrurile ?? Realizez tot mai mult că ….da!

Cînd am anunțat la radio că avem post și rugăciune n-a auzit nimeni. Cînd însă am făcut o prostie TOȚI au auzit, deși nu s-a anunțat la radio!  Știrea că avem evanghelizare, nu se prea aude și nici nu se vehiculează pentru că nu interesează, nici chiar în cercurile evanghelice. Vestea urîtă însă, defăimarea și bîrfa, alunecă, zboară și a tare atractivă. Cu toate acestea însă, noi ne vom centra pe Vestea Bună !! Pe noi doar Ea ne atrage!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s