Puterea uimitoare a ascultării

Am stat de vorbă cu oameni care nu știu și nici nu înțeleg de ce nu le funcționează viața optim. După ce îmi petrec alături de ei puțin timp, deseori îmi dau seama de ce. Acești oameni se plîng, îi judecă pe ceilalți, sunt negativiști si neascultători de Dumnezeu. Acest comportament nu înseamnă deloc ascultare de călăuzirea Duhului Sfînt.

E extrem de important să ascultăm de Dumnezeu în ce privește manifestarea gîndirii și atitudinii noastre. Lumea zace în cel rău. Avem putere asupra satanei, dușmanul nostru cel mai rău, dar autoritatea de a folosi această putere o dobîndim numai când ne supunem lui Dumnezeu și ascultăm de EL. 

-Harul nu înseamnă … harababură. Har înseamnă nu doar bunătatea lui Dumnezeu ci înseamnă și ascultare de Dumnezeu! Condiția ca cel rău să fugă de la noi și să fie înfrînt este să ne supunem lui Dumnezeu, doar în felul acesta ne împotrivim diavolului și numai așa el va fugi de la noi. (Iacov 4:7). Vrășmașul nu poate fi înfrînt doar „crezînd” în Dumnezeu, ci ascultînd de Dumnezeu! A crede în Dumnezeu înseamnă a te supune Cuvîntului Său!

Cei 10 leproși au fost vindecați în timp ce se supuneau și ascultau de Isus. „Isus le-a zis: „Duceți-vă și arătati-vă preoților” Și pe cînd se duceau au fost curățiți. (Luca 17:14). Asta este credința în Isus!

Isus a fost puternic și deci victorios, tocmai pentru că a fost ascultător de Tatăl. Numai cînd te supui Tatălui, te poți împotrivi diavolului; și numai așa el va fugi de tine! Diavolul nu va fugi de la tine pentru că te parfumezi tu cu Cristo-spray, etc. pentru că ești ortodox, catolic, penticostal, etc, sau pentru că folosești formule biblice. Scriptura spune că Isus a fost extrem de ascultător, pînă la moarte chiar, și din acest motiv I s-a dat un Nume care este mai presus de orice alt nume; la menționarea numelui Său, fiecare genunchi trebuie să se plece. (Filipeni 2:8-10).

Fii și tu ascultător continuu de Isus și ai dat „Lovitura” vieții, dar și a Eternității!

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un comentariu