Cînd trăiești în prezența lui Isus o să “miroși” ca EL

Unul din slujitori a luat cuvântul şi a zis: „Iată, am văzut pe un fiu al lui Isai, Betleemitul, care ştie să cânte; el este şi un om tare şi voinic*, un războinic, vorbeşte bine, este frumos la chip şi Domnuleste cu el.” (1Samuel 16:18).

David este un exemplu minunat al cuiva care a vorbit cu Dumnezeu și care a practicat prezența Lui aproape tot timpul.

Cînd regele Saul a început să aibă probleme depresive și era chinuit de un duh rău, unul dintre slujitorii lui i-a sugerat să-l angajeze pe David și să vină și să-i cânte din harpă pentru că tînărul cioban David avea niște calități uimitoare. 

Iată ce descriere grozavă i s-a făcut lui David: “David cîntă bine, este un om viteaz și voinic, un războinic; vorbește bine, este frumos la chip și Domnul este cu el”

Așa-i că cu toții știm de ce David putea să îl vindece pe Saul doar în timp ce cînta la harpă? Așa-i că cu toții știm de ce David avea calități uimitoare și o reputație atât de grozavă? Cred că răspunsul și explicația corectă se găsește în ultima frază din versetul 18: “Domnul era cu el”.

Am citit mărturia unui pastor care a urcat într-un lift și după el, la un alt etaj, au intrat în lift câteva femei care miroseau foarte puternic a parfum. Când a ajuns acasă și și-a îmbrățișat soția, ea imediat a simțit parfum de femeie. Omul i-a explicat ce s-a întâmplat, femeia a înțeles și a realizat de unde venea mirosul de parfum feminin pe hainele soțului ei 🙂

Ai intrat vreodată într-o cameră plină cu fum de țigară? Poate că tu n-ai fumat, dar hainele tale și părul tău sau umplut de miros de fum și chiar după ce ai părăsit camera respectivă încă miroseai a țigară! 

Tot așa este și din punct de vedere spiritual; nu poți sta în prezența Domnului Isus fără să fii atins de slava Lui; nu poți sta în prezența Lui glorioasă, puternică, frumoasă, plină de dragoste și plină de putere, fără ca Harul Său să nu se răsfrângă și asupra ta și să nu te “contamineze” , fără ca si tu să nu beneficiezi de toate aceste haruri. Vei începe și tu să “miroși” ca Isus, să primești din puterea Lui, să fii umplut cu pacea Lui și cu tot ceea ce este EL, să acționezi ca EL.

Nu-i deloc de mirare că în Fapte 4:13, Biblia scrie despre Petru și Ioan: “cînd au văzut ei îndrăzneala lui Petru și Ioan, s-au mirat … și au priceput că au fost cu Isus”.

Cu ani în urmă am citit o întîmplare (se pare că adevărată) despre un oraș în care exista o fabrică de parfum. În fiecare zi la ora 15:00 orașul se umplea de un miros superb. Explicație: la ora 15:00 femeile își terminau schimbul și ieșeau din fabrică și tot orășelul începea să miroase a parfum. Oriunde femeile acestea se duceau purtau cu ele mirosul fin, dar și puternic, de parfum!

Dragul meu creștin: Cînd locuiești în Prezența lui Isus, EL va merge cu tine oriunde mergi tu și parfumul Lui, va fi dus cu tine oriunde te vei afla tu! Ce miros porți și transmiți???? Cînd Isus locuiește și domnește în tine, vei experimenta și tu, dar și alții, dovada incontestabilă a prezenței Sale în tine și prin tine. Tu ca Cine miroși? Este Domnul și cu tine? Și dacă da, se vede 🙂 sau …. 😦 ???

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Cînd trăiești în prezența lui Isus o să “miroși” ca EL

  1. Amin! Așa este frate Daniel, cine umblă cu Domnul se vede în caracter, în comportament, atrage ca un magnet și împrăștie mireasma Evangheliei tuturor în jur.
    Domnul să ne jaute să fim așa.

Lasă un comentariu