Liniștește-te Maxim

Vreau să îți spun un Adevăr Major, Final, Vital, dar și Fundamental, e Nenegociabil. Memorează-l. Odihnește-te în el! Hrănește-te cu el! Bazează-te pe el. Să îți devină temelie și ancoră în viață: Ca și copil al lui Dumnezeu, orice s-ar întîmpla în viața ta, Tatăl tău Ceresc te iubește așa cum ești și nimic nu va schimba această realitate! (Isaia 54:10).
Dacă Dumnezeu te-a iubit înainte, pe cînd erai păcătos și și-a dat Fiul să moară pentru tine, acum, după ce ai devenit copilul Său, te iubește și mai mult, orice s-ar întîmpla!!! (Romani 5:8).
Citește cu toată atenția: Nu poți face nimic ca să-L determini pe Dumnezeu să te iubească mai mult sau nu poți face nimic care să-L determine să te iubească mai puțin, chiar și atunci cînd știi că ai eșuat și L-ai dezamăgit!
Mai ții minte parabola fiului risipitor? Rămîne valabilă și în cazul tău! Ambii fii erau iubiți necondiționat, chiar dacă unul a fost urâcios și celălat păcătos! Chiar dacă unul a fost un nemernic care a plecat de acasă, iar celălat un nemernic care a rămas acasă! 😦

Încurajează-te cu faptul că Nimic NU ne poate despărți de dragostea lui Dumnezeu în Isus Hristos! (Romani 8:35; 37-39!)

Deci, trăiește relaxat și bucuros. Dumnezeu te iubește așa cum ești și tu privind la slava Domnului, te va schimba din slavă în slavă prin Duhul Domnului în Chipul Domnului Isus 🙂

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un comentariu