Cuvîntul lui Dumnezeu este Atemporal

Biblia este Cuvîntul scris (al lui Dumnezeu). Isus Hristos este Cuvîntul viu (al lui Dumnezeu)! Cuvîntul scris are ca scop să mă ducă la Cuvîntul Viu, adică la Isus Hristos! Cuvîntul scris nu este scop în sine, ci este mijloc spre un scop: acela de-a mă duce la Isus, iar prin Duhul Sfînt să devin cît mai asemănător cu EL!! Dacă doar cunosc Biblia, dar nu ÎL cunosc personal pe Isus Hristos ca Mîntuitor și Domn, despre care Biblia scrie, sunt un păcălit.

Cuvîntul lui Dumnezeu (Biblia) este atemporal, dar și temporal. Atemporalitate înseamnă că Cuvîntul lui Dumnezeu este nesupus vremurilor sau vremelniciei. Cînd Isus compară cerul și pămîntul cu Cuvîntul, El spune: „Cerul și pămîntul vor trece, dar Cuvintele Mele nu vor trece”. (Matei 24:35).

Martin Luther a spus: „Biblia nu este antică și nici modernă, ea este Eternă”. Biblia nu este expirată, ci dimpotrivă, este inspirată de Dumnezeu!

Biblia este și temporală, dar și atemporală, întrucît conceptele și perspectivele ei de acțiune sunt valabile cu mult înainte și dincolo de perioada temporară și actuală. Scriptura are origine Divină și deci este supranatuală pentru că este inspirată de un Dumnezeu Supranatural, Atemporal, Iubitor, deci, Uimitor! Scriptura transcede timpul și spațiul, tocmai pentru că este atemporală!

Tot ceea ce este scris în Biblie, s-a împlinit, se împlinește și se va împlini! Nu uita asta Niciodată! Dacă nu crezi Scriptura și nu o aplici, vei avea surprize neplăcute și existențiale și eterne!

Credem Cuvîntul, Iubim Cuvîntul, dar și Rămînem în el, practicîndu-L !!! Altfel e … bai Mare!

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un comentariu