Părtășie versus Transpirație


Părtășia cu Tatăl e mult mai importantă decît transpirația pentru Tatăl! Chiar dacă fiul cel mare lucra pentru casă, Tatăl nu avea comuniune cu cel care era întîiul născut, dar cu mezinul, cu ultimul născut, după ce s-a pocăit, Daaa! Dacă am înțeles eu bine Scriptura, doar pocăința, smerenia și credința ne fac plăcuți lui Dumnezeu! 🙂

Una e să lucrezi pentru Tatăl, cu totul altceva este să ai comuniune și prietenie continuă cu EL. Părtășia cu Tatăl e mult mai importantă decît transpirația pentru Tatăl! Dacă doar lucrezi pentru Tata și NU ai partașie cu EL, riști să NU te cunoască! 😦 Isus a spus unor tipi care au lucrat în Numele Lui și au făcut minuni că niciodată NU i-a cunoscut. N-au avut cu EL părtășie!

Comuniunea cu Tatăl mă face tot mai mult ca EL! Marta lucra pentru Isus , dar Maria avea Comuniune cu Isus. Marta era transpirată. Maria era relaxată! Cea mai apreciată activitate de Isus este comuniunea cu  EL, nu transpiratia pe EL.  🙂 Slujește-L pe Tata, dar prioritate are comuniunea cu Tata!

Biserica Creștina “Factorul Plus”
+++

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un comentariu