Insula arde, dar noi acolo mergem în vacanță

Sunt uimit și contrariat 😦

Citesc chiar acum un articol care m-a dat gata. De fapt, nu articolul, ci cei despre care vorbește articolul. Cel puțin 160 de persoane din vestul Romaniei, de dragul distracției, își riscă viața. Au plătit în avans fiecare vreo 500 euro pentru mult doritul concediu în Rhodos și chiar dacă insula acum arde, să ardă, ei nu sunt împiedicați de pîrjolul ucigător. Pompierii români deja au ajuns acolo și își riscă viața să stingă focul. Cinste lor! Mulți turiști fug din insulă, românii fug pe insulă. Unii fug de iad, alții fug în iad. Cum e posibil așa ceva? Iată că e posibil și așa ceva. Și totul în numele „odihnei”? Cît de dezaxact trebuie să fii să îți riști viața de dragul unei vacanțe? Cam așa își riscă omul și sufletul….. tot de dragul unei plăceri!

Sper ca pompierii români să-i salveze pe turiștii români, dacă este cazul. Fraților să ne protejăm viața, nu să ne riscăm viața!

VIDEO. Peste 160 de persoane au decolat de pe Aeroportul Timișoara spre Rhodos, chiar dacă insula este devastată de incendii

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un comentariu