Fii preocupat de Viață, nu de moarte!

Nu te concentra asupra judecății. Nu fii curios de ea.
Nu fii ca soția lui Lot care a devenit un stîlp de sare cînd s-a întors să se uite la foc și pucioasă. Gen 19:24-26
Doamna Lot a vrut să vadă judecata lui Dumnezeu, deși îngerii au avertizat-o să NU privească înapoi la judecată.
Deci, nu te concentra pe judecată, nu privi înapoi la păcatele tale. Privește numai la Factorul Plus, la Cruce, la Jertfă, la Dl Isus.

Ce e Crucea? E un minus transformat în Plus de Jertfa lui Isus! Factorul Plus!
Dumnezeu este pentru tine pt tine, NU împotriva ta. De unde știu acest măreț fapt? Dacă Domnul pînă acum ne-ar fi judecat pentru păcatele noastre, mai eram azi vreunul în viață? Doamna Lot a greșit amarnic din două motive: 1.N-a ascultat de porunca sau sfatul îngerilor de-a NU privi înapoi. 2.Era concentrată pe judecată! Era atrasă de pedeapsă, de judecată, de spectacolul morții. Dacă îți place judecata, te vei concentra pe ea și vei deveni un monument de … sare, lipsit de viață. Dacă îți place Harul te vei concentra pe el și vei deveni un izvor de Viață!

Tu fii preocupat și atras de Hristos, de Viața și de Jertfa SA! Concentrează-te pe Christos cel răstignit și vei fi iertat, salvat, încurajat, dar și vindecat.

Dumnezeu deja a judecat păcatele noastre în Isus. Orice necaz pe care l-ai putea avea azi, nu este de la EL. Domnul este de partea ta și de aceea EL te iubește și acționează în favoarea ta! Deci concentrează-te pe Viață, pe Isus Hristos, nu pe lucruri negative! Primesc de la unii amici articole felurite. Unii văd în jurul lor numai conspirații ale răului; alții văd în jurul lor și durerea, dar se focalizează pe Bine și așteaptă de Bine!

Privesc azi în jurul meu, dar și în Biserică. Pe lîngă virusul ucigaș, ultima găselniță de senzație care încearcă să înspăimînte, este o pană majoră de energie elctrică de cîteva săptămîni, care va paraliza lumea și vom muri …. de foame. Teoria și nebunia asta a pornit recent din Austria. Dar bunicii noștri nu au apucat electrificarea și totuși s-au descurcat.

Oamenii care se focalizează pe informații negative, pe conspirații și pe pedeapsă, sunt dificili, super sărați, extremiști, acuzatori și negativiști. Însă cei ce se preocupă și se focalizează pe Isus, deci pe Viață și trăiesc prin credință, sunt pozitivi, văd totul în culori ale Vieții, fiind oameni veseli și purtători de Har! Noi suntem ascunși cu Hristos în Dumnezeu. Tu de Cine și de ce ești preocupat?

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un comentariu