Am dreptul constituțional la libertatea de expresie

Chiar dacă pe 6-7 Octombrie creștinii și oamenii normali vor fi în minoritate, NU ne vom supăra …. prea tare.

Am dreptul la exprimarea opiniei personale ori care ar fi ea. Chiar și creștinii au dreptul la libertatea de expresie și NU ne este rușine să fim vocali.

Noi credem că am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și nu vom interzice nimănui șă își exprime opinia personală, dar în același timp și creștinii au dreptul să se exprime liber. Indiferent de religie, de orientare sexuală sau de culoarea pielii, toți avem dreptul de-a ne spune opinia public. Dar în același timp NU îmi poate mie interzice o minoritate sau majoritate, de altă orientare sexuală sau ideologie, să îmi exprim opinia spirituală. Nimeni, dintre cei care cred și susțin libertatea de expresie NU poate să interzică sau să împiedice un Referendum constituțional pentru că e un drept al nostru de exprimare. Și dreptul acesta e Sacru pentru toți

Dacă comunitatea lgbt are dretul să se exprime și să solicite și creștinii au același drept. Dacă ei au dreptul să ceară și noi avem același drept. A NU permite un referendum cerut de 3,4 milioane de oameni înseamnă să disprețuiești poporul acesta care plătește taxe și impozite și care are și el dreptul consituțional la libertatea de exprimare.

Onor Partidului Social Democrat că ține cont de cererea a 3,4 milioane de români normali.

Pentru ca Romania să fie crestină sau să rămînă creștină, destui domnitori români împreună cu familia și armata lor și-au dat viața; intelectuali și creștini români de-a lungul anilor și-au sacrificat viața pentru ca noi azi să ne putem exercita dreptul la liberă expresie, la căsătorie între un bărbat și o femeie (născuți așa), la închinare liberă!

Dacă pe 6-7 Octombrie, eu creștin, descopăr că sunt în minoritate, aștept să aflu acest verdict de la poporul român și NU am nici o problemă dacă mă trezesc minoritar. Suntem obișnuiți cu asta. Minoritar a fost Isus Hristos, minoritari au fost Petru și Pavel, minoritar a fost Irineu de Lion, Clement de Alexadria și mulți alții. Creștinii sunt obișnuiți să fie în minoritate. În Europa creștinii reali deja sunt minoritari, dar asta NU ne sperie deloc. Dar deși suntem o minoritate, avem dreptul la libertatea de expresie și asta NU ne-o poate lua NIMENI, pînă în acest moment.

Încercările de-a boicota Referendumul sunt ridicole și hilare. Căsătoria dintre un bărbat și o femeie, plus familia normală și naturală, e lăsată de Dumnezeu și așa va rămîne chiar dacă dracul încearcă să distrugă aceasta entitate fundamentală pentru specia umană, sigur NU va reuși, deoarece în Țara Românească cît și în Europa, încă există oameni normali, încă există creștini sănătoși, care apără valorile creștine lăsate de Creator.

Cred în Dumnezeu, cred în Isus Hristos, cred în normalitate și naturalitate și NU îmi este jenă să afirm acest mare adevăr, chiar să îmi dau viața pentru el!

Sunt gata să lupt, cu eleganță și demnitate creștină pînă la capăt pentru valorile creștine găsite în Scripturi! Am dreptul la libertatea de expresie și NU îmi e rușine să fiu vocal pentru Valorile Creștine ale Vieții și ființei umane normale, care se perpetuează prin căsătoria și familia formată dintr-un bărbat și o femeie!!

Atenție: După rugăciune urmează …. Acțiune! În cazul acesta: Rugăciunea fără acțiune, e bună, dar sterilă și insuficientă! Unii și-au dat viața pentru credința lor, nouă ni se cer cîteva minute de acțiune și ieșire din confortul … letal.

Folosește-ți și tu libertatea de-a te exprima! Ne vedem la Referendum! Îi iubim pe toți, dar ne manifestăm credința și normalitatea prin acțiunea din 6-7 Octombrie votînd demnitatea: căsătoria formată dintr-un bărbat și o femeie!

Ieși tu din casă și mai ia pe cineva cu tine!

 

 

 

 

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s