Petru s-a lepădat, dar după aceea a predicat!

Dumnezeu nu ascunde păcatul nostru sub covorul compromisului ….. puteam trăi și fără să știm că Avraam și-a  dat soția pe bani, că  Noe s-a îmbătat, că Lot a comis incest, că Petru s-a lepădat și Pavel și Barnaba s-au certat, dar era necesar să înțelegem că în Împărăția lui Dumnezeu nu sunt sfinți, ci iertați și transformați.

Dumnezeu nu ține cont de descendența noastră, ci de disponibilitatea noastră. EL nu îți decide viitorul pe baza trecutului tău, ci pe baza pocăinței tale din prezent, de care poți să ai parte și tu, chiar acum, prin Harul Fiului Său..

Nici mântuirea, nici slujirea, nu se transmit ereditar. Dumnezeu nu e interesat de păcatele noastre trecute, de ele sunt interesați diavolul și unii frați, care au devenit, cu cele mai „sfinte” intenții, procurii lui satan.

Oare cînd vom înțelege că El nu dă doi bani pe toate formulele noastre bisericești, nu dă doi bani pe declarațiile noastre religioase, siropoase și lăcrimoase, ci se uită la inima ta chiar acum, neacceptând decât „iată-mă, trimite-mă”… Doar așa prindem esența Evangheliei.

Și Petru s-a lepădat, dar după aceea imediat s-a pocăit și a predicat, fiind trimis să predice tocmai de Domnul Cel Înviat!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s