Dacă președintele Iohannis ….

Deși, în mare parte am fost de acord cu mesajul președintelui Iohannis de zilele trecute din Parlament, cu tonul mesajului său, nu am fost de acord.

Dacă după tot ce a spus ar fi schimbat tonalitatea și ar fi demonstrat și spirit de pace, chiar și cu dușmanii săi politici, ar fi fost un discurs matur, nobil și motivator.

Îmi aduc aminte că nu a fost deloc vehement pentru a susține modificarea articolului din codul familiei, cu privire la faptul că familia tradițională este formată dintr-un bărbat și o femeie. Aici a fost foarte tolerant și împăciuitor cu cei de altă părere, de părere deviantă. Dacă și în acea situație ar fi fost la fel de vehement, ar fi avut tot respectul meu. Să vedem care îi va fi poziția cînd creștinii ordodocși (și nu numai), vor susține această inițiativă într-un marș la fel de pașnic, la sfîrșitul lunii Martie!!

Cînd ești creștin, chiar și președinte, de orice, trebuie să cauți integritatea morală, dreptatea civică, și corectitudinea socială, dar mai trebuie să cauți și pacea, ba chiar și împăcarea! După ce mustri și corectezi, oferă pace și vindecare.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s