Premierul mai face un mic gest de normalitate, dar și de bun simț!

Avem toți de învățat:
„Gestul surprinzător al lui Dacian Cioloş, făcut în traficul din Timişoara. Premierul era alături de omologul său sârb. 10 noiembrie 2016, 15:26 de Stefan Both
După întâlnirea oficială de la Palatul Administrativ, cei doi premieri au fost invitaţi la masă, la restaurantul Amphora, aflat în Bastionul Therezia. Spre surprinderea şi agitaţia şoferilor din alaiul de maşini oficiale şi SPP-iste, pregătiţi pentru transport, Cioloş şi invitaţii din Serbia au decis să meargă pe jos. Asta şi pentru că restaurantul nu este foarte departe de Prefectură.
La intersecţia bulevardului Revoluţiei cu strada Hector, poliţiştii de la Rutieră erau la treabă. Atunci când oficialii au ajuns la capătul străzii, poliţiştii au oprit maşinile aflate în trafic, aşa cum se întâmplă în cazul demnitarilor români, care s-au obişnuit să aibă “undă verde”. Maşinile au oprit. Însă Cioloşi şi Vucici nu aveau de gând să traverseze, pentru simplul motiv că semaforul era pe culoarea roşie.
 Premierul Dacian Cioloş, aflat la Timişoara pentru o întâlnire oficială cu omologul său sârb, Alexandar Vucici, a atras atenţia printr-un gest firesc într-o societate normală, dar atât de rară în România.

 

Cu gest discret, dacian Cioloş a făcut semn maşinilor oprite de cei de la Rutieră să treacă. Aceaşi reacţie a avut-o şi premierul sârb Alexander Vucici! Cei doi prim-miniştri au aşteptat să se facă verde, iar apoi au traversat strada. A fost un moment de uluială. Un semn de civilizaţie, normalitate, bun-simţ şi respect. Am ajuns să tânjim după normalitate, tocmai pentru că cei care ar trebui să fie exemple, ne-au obişnuit că merge bine şi cu şmecheri”.
Iată că se poate și cu eleganță!
Doamne Ajută. Doamne dă izbîndă!

Citeste mai mult: adev.ro/ogfgx4

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s