Factorul Plus: Un an de viață presărat cu Miracole

Duminică la ora 17.00 vom sărbătorii un an de la nașterea Bisericii creștine „Factorul Plus”. Biserica aceasta este născută numai și numai prin Lucrarea Duhului Sfînt. Altfel nu avea nici o șansă nici de naștere și nici de Viață!

Duminică vom avea o Serbare a Victoriei Harului! O Sărbătoare a victoriei Învierii, dar și a Vieții, asupra morții. Vom Sărbătorii puterea Harului lui Dumnezeu. în ciuda tuturor împotrivirilor din partea vrășmașului. Am pornit de la minus Zero, dar prin Harul și Duhul Domnului acum suntem pe…. PLUS!

Cînd am început eram marcați de semnul minus, acum suntem marcați de Semnul Plus! Eram destul de fricoși, acum suntem curajoși, dar tot prin Har!

Ce înseamnă sintaxa Factorul Plus?

„Factorul Plus” e Domnul Isus. E Lucrarea Crucii lui Isus. Factorul Plus e Lucrarea Duhului lui Isus. Crucea lui Isus este în forma semnului Plus, deci și de aici Factorul Plus.

Dacă Domnul va voii, Duminică Sărbătorim victoria Salvării! Aș putea să spun că este un fel de Peshak, un fel de Paște. O ieșire miraculoasă din Egipt. Cînd poporul lui Dumnezeu a ieșit din Egipt și-a recăpătat libertatea fizică,  socială, dar și spirituală, iar ieșirea lor de acolo a fost însoțită de semne și minuni.

De un an de zile experimentăm miracolele lui Dumnezeu în mijlocul nostru. Suntem circa 70 de ucenici ai Domnului. Mai bine zis, ne silim să devenim ucenici!

Revelație: NU ne mai mulțumim cu firimituri spirituale. Vrem tot mai mult. Suntem flămînzi după cît mai mult din partea Duhului Sfînt. Suntem înfometați după înduhovnicire. Dorința noastră este plinătatea cu Duhul Sfînt. Ne-am săturat de o religie simplă, dar uscată, în care oamenii au o anume formă de evlavie, dar le lipsește puterea, le lipsește plinătatea cu Duhul!

Ni s-a descoperit iar, că Împărăția lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în Putere! NU mai suntem mulțumiți doar cu a veni la închinarea publică  cu biserica într-un fel și a pleca acasă în același fel. Aia e băltire, e de fapt, regres! Vrem să mergem acolo într-un fel, dar să plecăm … Altfel, adică Încîntați, dar și Transformați, după Chipul Domnului Isus.

Asta experimentăm: Împărăția lui Dumnezeu aici și acum! Nu doar Atunci și Dincolo!

Slavă Harului lui Dumnezeu!!!

 

 

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Factorul Plus: Un an de viață presărat cu Miracole

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s