O observație pertinentă, dar deranjantă!

Aș vrea să fac reclamă unui blog al cărui administrator mi-a atras atenția. Mulțumesc doamnei care a scris mesajul de mai jos!

https://hailaplimbare.blogspot.ro/2016/09/cine-va-ridica-para-impotriva-alesilor_60.html

„Cineva afirma că în aproximativ zece ani vine Domnul să ne ducă acasă, acolo unde ne-a pregătit un loc să fim  pe vecie alături de El, în ţara promisă. Personal nu ştiu dacă El va veni în următorii zece ani, sau va mai întârzia. Cu certitudine, însă, ştiu că timpul venirii Lui se  apropie vertiginos şi realizez acest lucru stând la taifas cu Biblia. Hai să citim împreună:
Matei 24
6. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.
7. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume.
8. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor.
9. Atunci va vor da sa fiti chinuiti si va vor omori; si veti fi urati de toate neamurile pentru Numele Meu.
10. Atunci multi vor cadea, se vor vinde unii pe altii si se vor uri unii pe altii.
11. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi.
12. Si, din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci.
13. Dar cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit.

Am deplină încredere în cuvântul sfânt şi-n autoritatea lui, aşa că tot ce se întâmplă în mijlocul poporului lui Dumnezeu, acum, mă pune serios pe gânduri. Prea multă ură se macină la moara aşa zisă creştină, a unora. Prea multe interese personale uzează structura unora care se cred creştini, născuţi din nou, sau botezaţi cu Duhul Sfânt şi care sub platoşa unei autorităţi pământeşti cu aer duhovnicesc, zic ei, pun obstacole în calea unor lucrători, hăruiţi, dedicaţi trup şi suflet evanghelizării oamenilor şi aducerea acestora la mântuire.
Mereu m-am întrebat de ce li se întâmplă asta doar evangheliştilor, pastorilor cu har şi nu celorlalţi? Cum adică, doar cei mai buni în cuvânt sunt şi cei mai păcătoşi? Ceilalţi, obscurii şi frustraţii nu sunt atinşi de păcate, ori cumva s-au vaccinat şi au imunitate, merg doar drept, ori nu sunt un impediment în calea celor ce vor să se afirme? Încă îmi pun întrebări retorice, de ce pastori ca: Luigi Miţoi, Daniel Cocar, Vladimir Pustan, Petru Huţuţui, Florin Ianovici, Iosif Ţon,  Petru Dugulescu, care din diverse motive au fost desconsideraţi, unii ca ieşiţi din tiparele sau doctrina cultului respectiv, alţii păcătoşi şi expulzaţi de ierarhia cultelor, în urma unor denunţuri făcute de persoane mârşave, mincinoase şi nedemne de luat în seamă?  Foarte puţini au pus preţ pe dăruirea cu care toţi aceştia au lucrat pentru Dumnezeu. Ani la rând aceste întrebări care mi-au arat printre gânduri… şi mi-au produs amărăciune. Mulţumesc lui Dumnezeu că în sfârşit Biblia mi-a făcut lumină şi am înţeles, deşi mai târziu, că aceste atacuri la persoanele pastorilor cu har sunt de origine drăcească şi vai de cei prin care satana îşi face planul necurat„
Efeseni 6

12. Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „O observație pertinentă, dar deranjantă!

  1. Am scris cu durere în suflet…Vă mulţumesc. Dumnezeul cel viu să vă protejeze pe voi, care aţi fost aleşi să propovăduiţi adevărul evangheliei cu putere şi dăruire. Vă port în rugăciune.
    Cu preţuire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s