În ciuda tuturor pronosticurilor, a demonstrat lumii că credința și voinţa învinge orice obstacol

Harul lui Dumnezeu este impresionant!
Citeste mai mult: adev.ro/odeq2m
Bărbatul fără mâini şi picioare devenit speaker motivaţional: a demonstrat lumii că voinţa învinge orice obstacol
Bărbatul fără mâini şi picioare devenit speaker motivaţional: a demonstrat lumii că voinţa învinge orice obstacol VIDEO
Bărbatul fără mâini şi picioare devenit speaker motivaţional: a demonstrat lumii că voinţa învinge orice obstacol
 Nu are mâini şi picioare, dar a învăţat surf, skydive şi să înoate. Un australian de origine sârbă a demonstrat întregii lumi că poate trece peste orice obstacol. Şi-a întemeiat o familie şi duce o viaţă normală, ba chiar le vorbeşte altora despre cum a reuşit să se descurce în ciuda obstacolelor aparent de neînvins.

Nick Vujicic, un australian de origine sârbă, îşi trăieşte viaţa din plin, chiar dacă nu are mâini şi picioare. Are 32 de ani şi a demonstrat că poate învinge toate obstacolele pe care viaţa i le-a scos în cale. Deşi se luptă cu dificultăţile fizice, spălatul pe dinţi sau alte activităţi, el a învăţat să se descurce, privind înainte cu încredere şi inspirându-i pe cei din jur. Bărbatul stă în faţa a mii de oameni, veniţi pe stadioane, pentru a-l asculta pe tânărul plin de umor, care vorbeşte despre puterea speranţei.

Nu există nicio explicaţie medicală pentru dizabilitatea fizică a lui Vujicic, o tulburare congenitală extrem de rară, însă tânărul a învăţat să se descurce cu regulile impuse de viaţă: ridică lucrurile între degete şi chiar joacă fotbal cu piciorul stâng, un ciot cu două degete, pe care îl numeşte „copanul meu de pui“.

 Încrederea nu a dezvoltat-o în mod natural. În copilărie s-a luptat cu depresia, fiind ridiculizat la şcoală.
Mai mult decât atât, când avea doar 10 ani, el a încercat să se sinucidă. A învăţat să scrie cu ciotul de picior, s-a luptat cu prejudecăţile celor din jur, iar la 21 de ani a absolvit Facultatea de Economie. Acum conduce organizaţia Life Without Limbs (Viaţa fără membre) care se ocupă de problemele persoanelor cu dizabilităţi.
De-a lungul timpului, Vujicic a lucrat la adoptarea unei atitudini pozitive şi, la 17 ani, o întâlnire cu omul de serviciu din liceul său l-a determinat să înceapă să ţină discursuri motivaţionale în public. Carismaticul australian călătoreşte acum în întreaga lume, vizitând până în prezent mai mult de 50 de ţări şi susţinând mii de discursuri. Nick Vujicic a căutat mereu soluţii pentru a-şi depăşi condiţia.
În 1990 a primit distincţia „Ceteţeanul australian al anului“ pentru curajul şi perseverenţa de care a dat dovadă. Pe 11 aprilie 2011, Nick Vujicic a fost în România, dezvăluind secretele succesului în atingerea potenţialului maxim indiferent de circumstanţe.

Citeste mai mult: adev.ro/odeq2m

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s