Moleculele de apă au fost obligate să se convertească ….

Moleculele de apă au fost obligate să se convertească în …. vin!

Miraculosul Isus Hristos

34 de miracole distincte sunt redate în Evanghelii, iar multe altele nu sunt amintite.

În Evanghelia lui Ioan sunt redate 7 miracole, fiecare dintre ele revelîndu-ne 7 dimensiuni ale puterii miraculoase a lui Iisus.

Așa cum soarele răsare la est, fiecare miracol descopere o altă rază a slavei lui Dumnezeu, pînă cînd ajungem la Lazăr, care iasă din întunerecul mormîntului în lumina lui Isus Hristos, distrugătorul de moarte, de înmormîntări și de morminte.

Cele 7 miracole, sunt 7 semne și fiecare din ele sunt făcute de Hristos!

Poate că chiar acum ai nevoie de un miracol! Oare nu toți avem? Dumnezeu vrea să facă și acum ce a făcut atunci.

Avertizare:

Nu căuta miracole! Urmează-L pe Isus de aproape și devin-o intim cu EL. Și dacă Îl urmezi suficient de mult pe Dl Isus, în final te vei trezi și tu în lumea miracolelor.

Știți care este preludiul unui miracol ??? O … problemă și cu cît problema e mai mare, cu atît e mai mare și potențialul miracoluluiJ

Există multe și zilnice miracole în jurul nostru, dar nu știm cum să privim la ele pentru a le vedea.

Ați auzit vreodată de orbirea neintențională? Orbirea neintențională constă în eșecul de-a vedea ceva în cîmpul nostru vizual din cauză că suntem concentrați pe altceva. Adică, să ai ochi și să nu vezi, e foarte grav.

În 1555 la Geneva în Elveția, a fost tipărită o carte miraculoasă, care a schimbat definitiv modul în care citim azi Biblia. Savantul și tipograful francez Robert Estienne, a avut strălucitoarea idée de-a adăuga Bibliei numere, pentru a crea capitole și versete. Supeeer! Miracol! Deci, data viitoare cînd citiți Psalmul 23 sau Romani 8:28 și 1Corinteni 4:20, să îi mulțumiți lui Dumnezeu pentru Robert Estienne.

Uneori, noi trebuie să facem lucrul natural, ca Dumnezeu să îl poată face pe cel supranatural. Sau noi să facem o prostie, iar EL s-o … repare, în mod miraculous!

Exact așa s-a întîmplat la nunta din Cana! Mirii și-au făcut un calcul greșit, sau invitații au băut prea mult!! Ospătarii au umplut vasele cu apă, adică au facut lucrul natural cerut de Isus, iar EL l-a făcut pe cel supranatural, transformînt apa în vin…. dar de calitate. Vin care nu lua mintea oamenilor, ci dădea minte oamenilor!

La nunta din Cana, Isus a forțat structura moleculelor de apă și s-au transformat în … vin! A făcut exact 757 sticle de vin! Nici mai mult nici mai puțin!

Acela a fost doar începutul minunilor Sale.

Dacă Îl urmăm pe Isus suficient de mult, dar și de aproape, sigur în final vom păși pe tărîmul imposibilului! Vorbesc din experiență!

F+

 

 

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s