Creștinismul real e Supranatural

Biserica trebuie să se întoarcă la rădăcinile sale supranaturale. Ele îi învață și provoacă pe toți creștinii, să umble în semne și minuni, așa cum ne spune Domnul Isus în Marcu 16:16-18

Isus n-a vrut niciodată să spună că miracolele, în sine, urmau să fie scop final, ci mai degrabă o invitație într-o Împărăție Superioară – un catalizator spre transformarea spirituală, culturală și socială pentru a produce trezire.

Dl Isus i-a adresat cetății Capernaum următoarele cuvinte: „dacă ar fi fost făcute în Sodoma minunile care au fost făcute în tine, ea ar fi rămas în picioare pînă în ziua de astăzi” (Matei 11:23).

Cetăților Horazin și Betsaida le-a spus: „dacă ar fi fost făcute în Tir și Sidon minunile care au fost făcute în voi, de mult s-ar fi pocăit în sac și cenușă” (Matei 11:21).

Mesajul Domnului este clar: manifestarea miracolelor are scopul de a determina trezirea lumii.

Concluzie: cînd o biserică nu demonstrează lucrările miraculoase ale lui Hristos, ea a eșuat în a acorda lumii această șansă și astfel nu are nici un drept să-i judece pe oameni pentru lipsa lor de reacție, deoarece a devenit un club religios cumințel, în care nu se mai întîmplă nimic … divin!

Fără miracole, Împărăția lui Dumnezeu este redusă la cuvinte, concepte și lucrări bune. Percepute prin această paradigmă, cluburile Lions și Rotary ar fi cele care se iau la întrecere pentru primul loc.

Miracolele sunt vitale pentru a demonstra puterea mărețului nostru Dumnezeu și Rege, astfel distincția dintre întuneric și lumină să devină evidentă și rugăciunea „Tatăl nostru” să poată primi răspuns.

În Capernaum, Horazin și Betsaida au avut loc miracole care ar fi transformat Sodoma, Tirul și Sidonul, și, totuși, acele cetăți n-au fost transformate!!! Poate și de aceea a spus Isus: „cine crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac eu; ba încă va face altele și mai mari decît acestea, pentru că Eu mă duc la Tatăl” (Ioan 14:12).

Fără ucenici credincioși și flămînzi după mai mult din Dumnezeu, care să demonstreze miracolele lui Isus, planeta va continua să se erodeze într-un întuneric gros, care sfidează orice explicație. Masele de oameni vor fi reduse la o mocirlă de lucrări demonice, lăsînd deznădejdea să cuprindă pămîntul ca un nor gros, întunecat.

Recent, am auzit un pastor baptist (bine că este totuși înspre pensie), spunînd un lucru care m-a consternat: „În vremea din urmă, adică vremea noastră, biserica va fi în adormire. Iar acolo unde sunt miracole, precis este o lucrare a satanei”. Tipul m–a oripilat! O teologie negativă produce o atitudine negativă, o biserică uscată și un mesaj la fel!

Așadar: este creștinismul tău natural sau supranatural? Ce miracole ai mai experimentat în ultima vreme? Ce miracole mai face Domnul în tine și prin tine? Și aici nu mă refer neapărat doar la miracole de vindecate fizică, ci la semne și miracole în orice sferă a vieții, mai ales în zona spirituală!

Teologia ta reflectă naturalul sau supranaturalul? Te mai aștepți la miracole din partea Domnului azi prin … tine? Prin cei ce cred în EL?

„Împărăția lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere!”

În seara asta am fost într-o vizită pastorală și am asistat la cîteva miracole pozitive, care au demonstrat puterea manifestată a Împărăției lui Dumnezeu acum și aici! Slava LUI!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s