Biserica Factorul Plus … crește!

Biserica Factorul Plus se mută într-o locație mai mare. Domnul ne scoate la loc larg! Profeția a fost că nu vom sta mult în locul acesta!

Prima întîlnire de rugăciune am avut-o în Iulie 2015, într-un magazin de articole electrice, pe Calea Lipovei (Acum Calea Sever Bocu), Timișoara! După două săptămîni, Domnul ne-a găsit un alt spațiu, decent și elegant, pe Str. Dr Grigore T. Popa (fostă Cîmpina). În Octombrie 2015 am plantat oficial Biserica Factorul Plus!

Am avut de atunci un botez cu 4 suflete dragi, la sfîrșitul lui Octombrie și un alt botez pe 10 Ianuarie 2016, tot cu patru suflete prețioase! Numai Duhul Sfînt a putut face aceste două  mari miracole, în ciuda tuturor împotrivirilor, disprețului, atacurilor și defăimării din partea vrășmașului!

Domnul Isus este și cu noi și își manifestă Prezența și Slava și între noi și din acest motiv avem o problemă …. pozitivă. Nu mai avem spațiu de dezvoltare și din acest motiv trebuie să ne mutăm!

Biserica Factorul Plus 1: Str. Dr. Grigore T Popa Nr 21

Duminică, dacă Domnul va voii, pe 14 Februarie, la ora 18.00, ne mutăm la o altă locație mai mare. Vom începe să ne întîlnim pe Str. Amurgului Nr. 1 (Fostul Pencoop). De acum înainte, Duminca la ora 18.00 ne vom întîlni deci pe Str Amurgului nr 1, (Factorul Plus 2), iar Miercurea la 19.00, pe Str Grigore T Popa Nr 21. (Factorul Plus 1). Avem deci două locații de întîlnire … pînă acum!!!!

Factorul Plus 2: Str Amurgului Nr 1

Cuvîntul profetic, de fapt, a fost că Domnul ne va crește și vom planta un lanț de biserici nondenominaționale în țară și afară! Facă-se voia Domnului! Nu-i ușor să te muți, dar e viguros și sănătos!

Încă odată Domnul ne-a uimit cu Bunătatea Sa! Vă invităm să Îl celebrăm pe Isus Cel Viu, care se manifestă, cu noi, în noi și prin noi!

Veniți cu noi și Domnul vă va face BINE! Vă invităm să celebrăm dragostea lui Dumnezeu pentru păcătoși și sfinți!

Veniți pentru a fi Binecuvîntați, Vindecați și Transformați de Dumnezeu!

Aaaaa și să nu uit: Factorul Plus e Domnul Isus și Lucrarea Duhului Sfînt în noi și prin noi!

Împărăția lui Dumnezeu este și Aici și Acum! EL încă face mari miracole! Slava Lui!

 

 

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s