Evanghelia pe care unii creștini nu au auzit-o niciodată 2

Împărăția lui Dumnezeu: aici și acum!

Care sunt implicațiile acestei Vești Bune și Surprinzătoare?

Prea mulți dintre creștini însă, consideră Împărăția o realitate doar escatologică, care va fi întemeiată la sfîrșitul vremurilor, la revenirea lui Hristos, însă puterea, rolul și valoarea ei la timpul prezent (aici și acum) în viețile și prin viețile noastre, fiind neglijat, sau negat. Asta îi convine vrășmașului!

Adevărul: Împărăția lui Dumnezeu este o Realitate prezentă, care însă se va realiza complet în viitor. Ea însă este aici și acum, dar va fi la fel de puternică, mai vizibilă și mai frumoasă și în Viitor.

Aproape tuturor oamenilor pe care îi cunosc le place să aibă puteri supranturale. Însă Isus ne spune că oamenii care trăiesc în unire cu EL în Împărăția lui Dumnezeu, sunt înzestrați cu o mare putere: Puterea de a face Binele!!!! Isus a proclamat vestea bună a Împărăției și apoi i-a demonstrate puterea vindecînd și mîntuind. Matei 9:35 „Dacă eu scot afară dracii cu Duhul lui Dumnezeu, atunci Împărăția lui Dumnezeu a venit peste voi” Matei 12:28. Împărăția lui Dumnezeu era acolo și atunci , disponibilă tuturor celor ce cred!

Pentru a nu presupune că puterea Împărăției i-a fost disponibilă doar lui Isus, Luca 10:17-18 arată că Isus se aștepta ca ucenicii Săi să folosească puterea Împărăției în propria lor lucrare. „Doamne chiar și dracii ne sunt supuși în Numele Tău”. Isus le-a zis: „Am văzut pe satana căzînd ca un fulger din Cer”.

Împărăția lui Dumnezeu manifestă cea mai mare putere din univers. Bolile și furtunile pot fi aduse sub puterea ei. Demonii se supun în fața unui singur cuvînt rostit de Împărăție. Pavel a afirmat foarte puternic și clar, neobișnuit și surprinzător, dar de actualitate: „Împărăția lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere” 1Corinteni 4:20. Unii dintre creștinii însă, s-au obișnuit doar cu cuvinte, dar fără putere!!! Sunt buni de gură, dar nu mai sunt buni de miracole!

În aceste zile asist uimit la puterea Împărăției lui Dumnezeu care se manifestă sub ochii mei, prin Biserica „Factorul Plus” din Timișoara, vindecînd și transformînd oameni!

În Conlcuzie:

Domnul Isus ne-a chemat să fim cu EL (ucenicii Lui), pentru a deveni ca EL. Se așteaptă ca noi să credem și să beneficiem de autoritatea și puterea Împărăției Sale.

Împărăția lui Dumnezeu e aici și acum, așa cum a fost și pe vremea apostolilor și așa cum va fi și cînd va veni Isus pe pămînt. Asta e Evanghelia pe care unii creștini nu au auzit-o niciodată …. pînă AZI!

Ascultă: Ai autoritatea lui Isus să te rogi pentru bolnavi! Ai autoritatea să vindeci și să faci binele, în Numele lui Iisus Hristos. Oare crezi aceste Realități?

Împărăția lui Dumnezeu este în noi, cei ce suntem uniți cu Isus, sub stăpînirea Lui. Împărăția lui Dumnezeu se manifestă azi prin noi, cei ce am înțeles această Mare Realitate! Diavolului tare îi convine să nu știm sau să nu credem acest mare Adevăr și să trăim în ignoranță! Lumea are nevoie de Cuvînt, de semne și minuni, aici și acum!

Tu reprezinți Împărăția, dar trebuie să o și manifești!!! Prin tine și prin mine, Dumnezeu își arată slava în lume! Tu nu ești un vierme, ci ești copilul lui Dumnezeu. Duhul Sfînt este în tine și de aceea ai putere pe care s-o manifești în lume …. Acum!

În Isus ai primit, autoritate, bunătate și demnitate! Ai dreptul să le folosești!!! Doar așa Împărăția lui Dumnezeu se poate extinde pe pămînt!!!

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s