„Ca să se împlinească Scriptura”. Imagini apocaliptice surprinse cu o dronă lîngă Damasc

Știu că e Crăciun azi și mîine, dar Crăciunul este Sărbătoarea Profețiilor împlinite. Mi-a atras atenția încă odată și anul acesta, faptul că Matei scriind despre nașterea Mîntuitorului nostru Iisus Hristos, de 4 x folosește o expresie celebră, pertinentă și de actualitate: „Ca să se împlinească Scriptura”.

Doamnelor și Domnilor, Scriptura se împlinește sub ochii nostri. S-a împlinit la Nașterea Mîntuitorului și ea se împlinește și în zilele noastre. Ne place sau nu, credem sau nu, numai dacă suntem orbi și surzi total, nu vedem sau nu auzim că Biblia se împlinește. Încă o profeție făcută de Isaia (17:1-3) se împlinește tocmai în aceste zile, în acești ani, chiar sub privirile noastre. Iată încă o dovadă incontestabilă.

Profetie socanta: Razboiul din Siria este prevestit in Biblie

 Prorocie împotriva Damascului. „Iată, Damascul nu va mai fi o cetate, ci va ajunge un morman de dărâmături; Isaia 17,1.

Acest text biblic este cel care ridică numeroase semne de întrebare cu privire la viitorul Siriei. Contextul actual, în care forțele militare americane vor cu orice preț să inițieze un atac armat asupra Siriei, i-a făcut pe cei mai muți evanghelişti să se ajungă la concluzia că aceasta este o profeție.

Dacă un război zonal se va declanșa, atunci textul biblic se va adeveri și astfel vom fi martorii unei profeții incredibile. Mai mult de atât, Biblia continuă printr-un alt text prin care avertizează că Siria va fi distrusă în întregime și astfel oamenii se vor întoarce către Dumnezeu.

S-a isprăvit cu cetăţuia lui Efraim şi s-a sfârşit cu împărăţia Damascului; dar rămăşiţa Siriei va fi ca slava copiilor lui Israel, zice Domnul oştirilor, Isaia 17,3

Această interpretare este una clasică și contextuală, dar sunt anumiți cercetători care sunt de părere că în Biblie există inserat un anumit cod și o astfel de interpretare este deficitară. Lucrurile trebuie privite dincolo de înțelesul lor semantic, pentru că altfel ar fi trebuit interpretată întreaga Biblie astfel și nu s-ar mai fi înțeles nimic.

Evangheliștii mai susțin că Biblia trebuie privită precum un poem antic care descrie lumea prin anumite procedee care trebuie interpretate și nu înțelese. Cu cât privim mai în profunzime textul, cu atât adevărul ascuns dincolo de cuvinte va putea să iasă la iveală.

Chiar dacă explicația specialiștilor nu are o logică concretă, pentru că până în prezent poemul biblic nu a fost niciodată interpretat și nici codul descoperit, aceste două pasaje pot deveni una dintre cele mai importante profeții din cea mai importantă carte a omenirii.

Dacă războiul se va declanșa sau nu, doar viitorul va demonstra, chiar dacă există numeroase semnale cum că forțele americane, susținute de țări precum Germania, Anglia, Turcia și chiar Israel, sunt la un pas de distrugerea „cetății Damascului„.

Imagini apocaliptice surprinse cu o drona langa Damasc. Dupa patru ani de razboi zona este o RUINA imensa. VIDEO

http://stirileprotv.ro/stiri/international/imagini-apocaliptice-surprinse-cu-o-drona-langa-damasc-dupa-patru-ani-de-razboi-zona-este-o-ruina-imensa-video.html

JOBAR

Imagini surprinse recent cu o drona langa Damasc arata dimensiunile apocaliptice ale dezastrului cauzat de razboiul civil sirian.

O suburbie a Damascului, Jobar, este o imensa ruina. Scenele surprinsa de o drona a postului Russia Today par desprinse din filmele cu dezastre nucleare, comenteaza Daily Mail. Zona a fost epicentrul unor bombardamente intense intre fortele guvernamentale si rebelii sirieni timp de aproape 2 ani.

Jobar ramane in mare parte controlat de rebeli, in special multumita unor retele de tuneluri subterane in care se ascund. Inainte de razboi, aici locuiau 300.000 de oameni.

Conflictul din Siria s-a soldat, de la izbucnirea sa in martie 2011, cu peste 250.000 de morti si milioane de persoane stramutate.

Numarul migrantilor si refugiatilor care au ajuns in acest an, pe mare si pe uscat, pe continentul european a depasit pragul de 1 milion, alti 3.600 de oameni pierzandu-si viata sau fiind dati disparuti in aceasta tentativa, a anuntat  la Geneva, Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati.

Emisarul ONU in Siria Staffan de Mistura intentioneaza sa inceapa convorbirile de pace siriene la Geneva, spre sfarsitul lunii ianuarie, a declarat directorul general al Biroului ONU, Michael Moller.

La 19 decembrie, pentru prima data de la declansarea conflictului sirian, cei 15 membri ai Consiliului de Securitate al ONU, inclusiv Rusia, au adoptat in unanimitate o rezolutie ce stabileste o foaie de parcurs pentru o solutie politica la criza din Siria, aminteste AFP.

In afara de negocierile opozitie-regim si un armistitiu, textul rezolutiei prevede formarea unui guvern de tranzitie in urmatoarele sase luni si organizarea de alegeri in 18 luni.

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s