Război și doliu în Europa – iluzii spulberate

Coşmarul Franţei. Vai nouă Coşmarul Franţei. Vai nouă<img class=”img-post img-fullwidth” alt=”Coşmarul Franţei. Vai nouă” src=”/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/11/14/5646de967d919ed50e359f53/316×158.jpg” itemprop=”image”>

„Pe 14 noiembrie dimineaţa, Franţa nu se va trezi din coşmar. Coşmarul e real. La lumina zilei, e un carnagiu. François Hollande, preşedintele Franţei, s-a dus la meci, în seara de 13 noiembrie 2015. Fiindcă a fost lăsat să se ducă, e limpede că serviciile de informaţii n-au avut nici o informaţie. Vai nouă”.

Pînă acum se știe de circa 140 de morți! Despre restul, probabil, vom mai afla!

Încet, încet, iluziile de amalgamare, de acceptare și de integrare a islamicilor în Europa super democratică, au început să moară, deși din start s-au născut moarte!

Deși se știa din principiu că NU poate exista fuziune între cele două culturi total diferite, iată că a venit încă o confirmare că generozitatea europeană e neinspirată și ucigătoare. În timp ce Franța și întreaga Europă își plînge morții, isis jubilează! Plaga secolului 21 este terorismul, iar creștinismul este religia cea mai persecutată din întreaga lume!

În naivitatea lor, europenii le-au dat drepturi majore și super-egale musulmanilor, care încet, însă sigur, își impun și religia, dar și punctul de vedere în Europa.

În naivitatea mea și eu la rîndul meu am crezut pentru cîteva momente că poate, poate, există posibilitatea de integrare a musulmanilor în Europa, dar se pare că totuși așa ceva e aproape imposibil de realizat numai prin effort politic și educational. E nevoie de intervenția miraculoasă a lui Dumnezeu pentru așa ceva.

Sper ca măcar acum, liderii europeni să aibă maturitatea, responsabilitatea și verticalitatea de-a lua măsurile necesare, dar și să înțeleagă, că musulmanii trebuie să se întoarcă în lumea lor, pentru că doar acolo sunt la ei acasă. Fiecare să stea la casa lui, iar dacă totuși își doresc în „casa mea”, că-i mai bine și mai cald, să mă respecte, nu să se impună!!

Sunt de acord cu unele propuneri ale domnului Băsescu în dreptul musulmanilor: că trebuie să se întoarcă toți acasă la ei, și în Romania, dacă se poate, nici unul! Iar dacă totuși vor fi primiți, să se ne respecte cultura, dar și credința creștină!

Știu că asta e o fantezie, dar să transformăm această fantezie în realitate, cît mai mult și cît mai rapid, tocmai pentru a proteja viața așa cum este ea la noi. Mai bine o Europă bătrînă, sau îmbătrînită, decît una întinerită de musulmani inadaptabili și extremiști, însă presărată cu nesiguranță, instabilitate, atentate și moarte!

Ca și creștini cred că trebuie să iubim, dar să ne și apărăm! Să ajutăm, dar să ne și protejăm! Doamne Ajută-ne!

http://adevarul.ro/international/europa/ultima-solutie-europa-intra-razboi-1_5646daad7d919ed50e358376/index.html

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: