Refugiații musulmani – Primele tensiuni și fițe

Am primit un link interesant și sugestiv, pe care vă sugerez să-l vizionați. Alex, care mi-a trimis linkul a făcut o observație acidă, dar mă tem că destul de realistă: „Cam același succes îl vom avea cu Evanghelia precum Crucea Roșie cu hrana”.

Musulmanii de la granița cu Macedonia REFUZĂ pachetele cu hrană pentru că Crucea Roșie de pe pachete simbolizează creștinismul.

Nu vi se pare totuși uimitor, dar și revoltător, că ei acceptă să vină în țări creștine, primesc ajutor social, medical și case sociale?

Criza umanitară, e foarte posibil ca în curînd, să se transforme în criză etnică și pe urmă într-una religioasă radicală, anti creștină!

Uneori vrei să ajuți, dar ajutorul îți este refuzat. Cînd arunci colacul de salvare și oamenii refuză, singuri își pecetluiesc soarta.

Sunt curios să văd evoluția și finalul acestei invazii islamice în EU. E tare ciudat că o Europa necreștină, seculară, a oferit hrană cu însemnele creștinismului pe pachete, în formă de Cruce. Precis și cei de la Crucea Roșie, de acum, pentru a nu jigni, vor înlătura de pe pachetele cu hrană Crucea Roșie, pentru a nu ofensa!

Păi oamenii ăia, care acum refuză mîncare pentru că pe pachete e semnul Crucii Creștine și „riscă” să moară de foame, puteau la fel de bine să rămînă în țările lor și să moară acolo de foame! Ei spun că dacă rămîneau în tările lor mureau de foame, acum aici refuză mîncarea pentru că e creștină. Au opțiunea de-a se întoarce acasă! Dacă rămîn în Europa le vom vesti Crucea lui Hristos!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s