Criza refugiaților – Este vremea să dăm Har

Biserica evanghelică și Criza refugiaților

Sunt foarte curios să văd ce va face Biserica creștină din Romania și Europa, și ce implicare va avea în criza refugiațior din locurile fierbinți ale Asiei și Africii.

Acum se va vedea cît de creștini suntem și dacă suntem. Acum avem ocazia să demonstrăm dragostea lui Dumnezeu. Noi nu am putut merge la ei să îi evanghelizăm, dar iată că vin ei la noi. Acum se va vedea cît de umani și de creștini suntem sau dacă mai suntem.

Emigranții sunt la porțile Romaniei. În curînd vor ajunge în orașele noastre. Va trebui TOȚI să îi ajutăm cum putem și cum știm. Eu sunt gata! Tu?

 Sunt tare curios ce comunicate se vor mai transmite pe net de liderii neoprotestanți și cum ne vor încuraja la fapte de bunătate! Sunt pe urmă și mai curios să văd ce exemplu practic vor da ei.

Biserica are răspunsul la această criză spirituală, politică, dar și umanitară!

Pînă acum Europa s-a făcut de rîs în criza refugiaților

Unii europeni construiesc ziduri înalte de 3 metri. Alții au adus la granița lor tancuri și au trimis trupe înarmate, împotriva unor oameni „înarmați” doar cu stomacul gol, cu sărăcie, speriați, dar care vor să își salveze viața. Odată cu venirea lor pe continent, viața noastră va cunoaște o altă dimensiune. Vor fi complicații mari, dar și oportunități la fel de mari de-a le arăta dragostea lui Dumnezeu!

”Circa 350.000 de imigranţi ilegali din afara Europei au sosit pe continentul european de la începutul anului în curs, situaţie ce a creat o criză umanitară fără precedent.

Unii dintre aceşti refugiaţi provin din zone de conflict, precum Siria sau Afganistan, dar majoritatea vin din ţări africane, motivaţi de dorinţa de a găsi un trai mai bun în Europa, ei profitând de anarhia din Libia pentru a tranzita această ţară şi traversează apoi Marea Mediterană mai ales către Grecia şi Italia. O altă rută, folosită în special de sirieni şi afgani, este traversarea Turciei şi apoi a unei porţiuni din Marea Egee către insulele greceşti.

În timp ce în Grecia şi Italia sosesc de obicei imigranţi clandestini proveniţi din afara Europei, Germania se confruntă la rândul ei cu un val masiv de refugiaţi originari în mare parte din ţările balcanice. Potrivit unor estimări, numărul imigranţilor clandestini ajunşi pe teritoriul german urmează să depăşească până la sfârşitul acestui an cifra de 800.000”.

În următoarele săptămîni, încă odată se va vedea ce identitae avem! De creștini, sau de cretini! De oameni cu bunătatea lui Dumnezeu, sau indiferenți și egoiști!

Sper să le arătăm măcar lor dragostea noastră, că între noi nu o mai arătăm aproape deloc!

Atîta știu: Cine a primit Har, oferă Har!

 


 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s