Biserica în case

În urmă unei revelații supranaturale (și confirmată tot supranatural), cred eu că de la Domnul, pe 8 Iulie 2015, am început un grup de rugăciune într-un magazin de articole electrice, în zona Calea Lipovei. din Timișoara! Mulțumim familiei Adi și Adina Constantin că ne-au pus la dispoziție firma lor!

E prima data cînd începem o nouă Biserică într-un magazin de electrice, dar e și simbolic. Domnul ne-a chemat să luminăm. Ne-a chemat să electrizăm, nu să electrocutăm!

Asta ne propunem, cu ajutorul Duhului, să mai aprindem o Lumină în zona aceea unde nu este nici o Biserică evanghelică! Ne alăturăm viziunii bisericii Aletheia, de a planta noi biserici în fiecare cartier al orașului, și nu numai!

Deocamdată suntem un grup de rugăciune, care ne rugăm și sperăm să devenim în perioada următoare, o Biserică Evanghelică non-denominațională, în afara oricărui sistem religios uman piramidal. De acum ne rugăm pentru un spațiu de închiriat în acea zonă. Ne rugăm pentru resurse să plătim acel spațiu, dar nu ne îngrijorăm, pentru că știm în Cine am crezut și mai știm a Cui este Biserica!

Ne dorim să fim conduși de Duhul Sfînt prin Cuvîntul Sfînt, prin oameni plini de Duhul Sfînt, dar relevanți și conștienți de realitățile cotidiene!

Scopul nostru este să devenim ucenici ai lui Isus; să facem ucenici care la rîndul lor să facă ucenici!

Pentru mine, plantarea unei biserici a lui Hristos, înseamnă încă o ambasadă a Cerului în lumea întunerecului!

Scopul uceniciei este să devenim ca Isus! Isus ne este Mîntuitor, Domn, dar și Învățător!

Tot aseară, cu grupul de inițiativă, am început să scriem o altă pagină de istorie Sacră! Plantarea unei biserici înseamnă făurire de istorie eternă! În loc să mă irosesc, am hotărît să mă investesc! Cea mai sigură investiție e Biserica lui Isus Hristos, pentru că porțile iadului și ale morții, nu o vor birui!!! Așa a promis Isus!

Pe cei interesați, vă invităm să plantăm încă o Biserică și tot împreună să scriem ….  Istorie Sacră!

 

 

 

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s