Transfer – O altă Dimensiune a vieții de jos, cu perspectiva Vieții de Sus!

O altă Fază a vieții de slujitor!

Pe 14 Iunie 2015 mi-am încetat activitatea pastorală la Biserica Stînca.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceasta Biserică și pentru onoarea pe care mi-a dat-o s-o formez și s-o slujesc cu bucurie în toți acești ani.  Am avut onoarea să plantez această Biserică în Timișoara, cu ajutorul Duhului Sfînt și a unui grup mic de creștini, în urmă cu 10 ani. Viziunea a venit de la Domnul Isus! Pot muri de acum liniștit, pentru că în urma mea rămîne o dîră de Lumină! A meritat!!

După toate evenimentele care s-au petrecut în ultimele 9 luni, am ajuns la concluzia că Domnul mă cheamă și mă transferă într-o altă Lucrare. Inițial am fost reticent să plec, dar am început să realizez progresiv, că Duhul are alte planuri pentru mine, că nu pot sta pe loc, chiar dacă aș fi vrut. Mă supun planurilor lui Dumnezeu chiar și cînd nu le înțeleg, chiar și cînd sunt dureroase! Nu mă aștept însă să fie înțeles de oameni. Unii mă vor critica, alții mă vor încuraja! Opțiunea le aparține. Fiecare dă ce are!

Mă îndrept spre Biserica Aletheia, pentru o vreme, cu speranța și viziunea, că în următoarea perioadă vom planta o altă Biserică în Timișoara, dar și în alte zone din țară. Dumnezeu mă cheamă să aprind alte Lumini Evanghelice în întunerecul tot mai dens al acestei țări, tot mai seculare.

Liderii bisericii Aletheia mi-au arătat multă dragoste și deschidere și pentru asta ÎL slăvesc pe Dumnezeu și lor le mulțumesc!

„Dumnezeu a avut un singur Fiu și L-a făcut misionar”! Pe urmele Domnului merg și eu! Doamne ajută-mă!

 

 

 

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s