298 – Furnizori de durere sau de har?

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie 2014, în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de pasageri şi membri ai echipajului, dintre care aproape jumătate erau cetăţeni olandezi. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Să dobori un avion străin la 10 km înălțime pentru că zbura pe deasupra unei zone de conflict și tu nu avea-i chef să zboare pe acolo, demonstrează prostie, răutate și plăcere. Acesta este noul hobby al celor plini de ură. Ca să ucizi la asemenea altitudine și scară, îți trebuie ură și acces la arme sofisticate. Nu oricine poate urî atît de mult încît să ucidă apăsînd un buton al furiei demențiale trimițînd în iad sau în rai 298 de oameni vinovați în acel moment doar pentru faptul că au trecut pe deasupra capetelor unor monștri umani, inoculați cu iad, dar cu acces la tehnologia morții.

Să fii furnizor de durere și teroare îți trebuie ură, obrăznicie și obsesie pentru răzbunare. A apăsa butonul morții pe pămînt și 298 de oameni să moară la altitudine de 10 km e devastator. Rachetele morții pot ajunge la 25 de km înălțime, nu doar la 10. Furnizorii de durere au putere azi și pe pămînt, dar uite că ajung parcă pînă și în … cer. Ura uneori se ridică pînă la cer. Ura care ia altitudine este așa de dureroasă!
Ce ușor e să furnizezi durere! Ce greu e să furnizezi … Har!
Însă nu toți cei din Ucraina sunt furnizori de durere, mă gîndesc că sunt acolo și furnizori de …. Har, de viață, de mîngăiere.

Tu ce furnizezi? Durere sau … Har?
Totuși sunt în lume mai mulți furnizori de har decît de durere! Dragostea în final va învinge! Nu ura are ultimul cuvînt în istorie, nu durerea, nu bestia, nu anticristul, ci Cristul, Mielul, Viața și Bunătatea.

Cum se deosebesc furnizorii între ei?
Unii sunt indiferenți sau injectați cu ură și au o plăcere diabolică să facă rău.
Doar cei puternici iubesc. Cei mici și ai dracului sunt tare slabi și lipsiți de bunăvoință! Plăcerea unora e să facă răul. Plăcerea altora e să facă binele. Unii împart moarte, alții viață!

Furnizorii de har, sunt inoculați cu dragoste, cu facere de bine, cu bunătate și cu pace! Ei nu știu să fie răi și să facă rău!
Mi-e dor să cunosc cît mai mulți furnizori de Har!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s