Nu am suficientă credință pentru a deveni ateu

Cînd ajungem la discuția importantă despre începutul Creației, despre începutul Universului, avem la alegere doar una din cele două opțiuni: Revelația sau Speculația.

Revelația e ceea ce spune Biblia despre Creație și Creator: că la început Dumnezeu a creat cerurile și pămîntul.

Speculația însă, e ceea ce spun oamenii, teoriile și ipotezele lor despre creație. Că totul a apărut din … nimic de-a lungul a miliarde de ani. Că totul a apărut în urma unui accident.

Ambele păreri, însă, atît Revelația cît și speculația au ceva in comun: credința.

Nici un om n-a fost prezent și nimeni n-a asistat la începutul creației; nu există martori umani; deci fenomenul creației nu este repetabil, deci nu este științific și nici nu poate fi științific, tocmai pentru că nu este repetabil și nu poate fi testat într-un laborator.

Revelația spune că Dumnezeu a creat cerul, pămîntul și omul. Speculația afirmă că accidentul a creat cerul, pămîntul și omul.

Păi ca să crezi speculația, cum că un accident a creat, că nimic a creat, îți trebuie mult mai multă credință și pe deasupra și absurdă, decît să crezi că Dumnezeu a creat Cerul și Pămîntul.

Ateii nu sunt necredincioși. Ei sunt chiar foarte credincioși, dar au o problemă: au decis să își pună credința în … NIMIC sau într-un ACCIDENT. Asta da credință  … ilogică! Să crezi că nimic a creat cerul, pămîntul și omul e …. ceva, cere „credință” nu glumă! Între Revelație și speculație, pentru că ambele pretind credință, eu am ales să cred în Dumnezeu! A crede în Dumnezeu e logic, normal și corect, iar a nu crede în EL e …..!

Nu am suficientă credință ca să fiu ateu. Între cele două am ales Revelația: în spatele ceasului există un ceasornicar, iar în spatele creației există un Creator și Numele Său este Dumnezeu! Eu cred în Dumnezeu și rămîn cu EL!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s