Pune-ți credința la lucru – 1

Pune-ți credința la lucru. Ea funcționează doar cînd e activată prin …. ascultare!

Să ne uităm la cei 10 leproși pe care i-a vindecat Domnul Isus. În faza finală a bolii lor, carnea începea efectiv să cadă de pe trupuri. Dar să remarcăm că Isus nu și-a pus mîinile peste ei și nici nu s-a rugat pentru ei. Nici măcar nu a făcut referire la lepra lor. Ci EL doar le-a poruncit să meargă să se arate preoților. Interesant, nu credeți? Unora dintre noi li s-ar părea ridicol. Dar înainte ca Dumnezeu să facă o minune, cîteodată EL ne cere să facem noi ceva ce ni se pare foarte ciudat la prima vedere.

Într-adevăr, uneori cînd îți cere să faci un lucru, poate părea că n-are nici o legătură cu motivul pentru care te rogi. Cînd se întîmplă asta, ai de făcut o alegere: te îndoiești de El sau asculți de EL? Decît să discuți despre problemă la nesfîrșit, fă ce ți-a spus. Uneori Dumnezeu îți va da „un Cuvînt” ce pare că n-are legătură cu nimic și nu se potrivește, dar nu e așa, chiar și cînd pare așa.

Credița la care răspunde Dumnezeu nu cere explicații.
„Pe cînd se duceau ei au fost curățiți” Să remarcăm cuvintele: „pe cînd se duceau”. Cînd Dumnezeu îți spune ceva, mergi pe Calea Lui fără comentarii și întrebări. Încearcă să îți imaginezi următoarea situație: în timp ce mergeau, degetele au început să le crească la loc, buzele la fel, urechile s-au regenerat în cîteva minute. În timp ce se mișcau în ascultare de Cuvîntul Său, un ciot se preface din nou în deget. O căsnicie eșuată este regenerată. Nu te opri acum! Continuă să mergi. Ascultă de EL „orbește” chiar dacă nu pricepi nimic. „Acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi” Filipeni 1:6. Ridică-te în credință prin ascultare și declară: Voi învinge cu EL, prin EL și pentru EL.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s